BU ÜÇ MALZEMEYİ KAHVENİZE KOYARAK METABOLİZMANIZI HIZLANDIRIN VE KİLO VERİN!

Çoğumuz sıcak bir kahveye hayır demeyiz. Özellikle de günün başında içilen kahvenin çeşitli faydalar sağladığı ve kilo vermeyi kolaylaştırdığı kanıtlanmıştır.

Kilo vermek size daha fazla enerji verir ve metabolizmanızı hızlandırır.

Yapmanız gereken tek şey kahvenize çeşitli malzemeler eklemek. Bu kesinlikle diyetinizi veya yaşam biçiminizi değiştirmeden fazla kilo yakmanıza yardımcı olacak!

Metabolizmayı hızlandırmak ve kilo vermek için kullanılan üç güçlü bileşeni takip edin:
Hindistancevizi yağı – bu, çok çeşitli kullanımlara sahip gerçek bir mucizedir ve sindirim sistemi tarafından karaciğere gönderilen ve daha sonra enerjiye veya ketona dönüştürülen orta zincirli yağ asitleri içerir. Aynı zamanda metabolizmayı; yağları daha hızlı ve daha verimli şekilde yakması için ayarlar

Bal – aslında şekerle dolu, ama enerji için gerekli olan doğal olanı! Dahası, B6 vitamini, folat, niasin ve riboflavin C vitamini ve ayrıca demir, sodyum, çinko, kalsiyum, potasyum ve fosfor gibi çok sayıda mineral bakımından oldukça zengindir.

Balın stresi azalttığı ve kan kolesterol seviyelerini düzenleyebildiği bilimsel olarak doğrulanmıştır.

Tarçın oldukça faydalıdır – vücuttaki iltihapla savaşan anti-enflamatuar özellik gösterir ve antioksidan özellikleri sayesinde serbest radikallerin neden olduğu hasarı nötralize edebilir.
Tarçın; kan şekeri metabolizmasını arttırır ve böylece kan şekeri seviyesini düşürür ve şekerin enerjiye dönüştürülmesini destekler böylelikle yağ depolanmasını önler.
Burada; doğal içerikleri nasıl kullanabileceğinizi ve kahvenizi içerken metabolizmanızı nasıl hızlandıracağınızı öğrenebilirsiniz.

Malzemeler:
¾ fincan hindistan cevizi yağı
½ tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı kakao (isteğe bağlı)

Talimatlar:
Bu malzemelerin hepsini bir cam kavanozda karıştırın ve buzdolabında saklayın.

Kullanımı:
Her sabah, taze demlenmiş kahvenize bir çay kaşığı ya da iki çay kaşığı ekleyiniz, ardından iyice karıştırınız ve tüketiniz! Afiyet olsun!