Kereviz Suyu İçmenin Sağlığa Faydaları

1. Kronik reflü asidine iyi gelir.
Reflü, vücudumuzda 3 şeyin gerçekleştiğinin anlamına gelir: düşük hidroklorik asit üretimi, strep ve koli gibi bakteriler ve zayıflamış bir karaciğer. Kereviz suyu bunların giderilmesinde birebirdir.

2. Bağışıklık sistemi hastalıklarıyla savaşır
Kereviz suyunun keşfedilmemiş sodyum tuzları patojenleri parçalayabilir ve temizleyebilir.

3. Adrenal Bezlerinizi Yeniler
Kereviz suyunda bulunan keşfedilmemiş sodyum tuzları, adrenallarınızın stabil ve işlevsel kalmasını sağlar.

4. Hastalığı tersine çeviren keşfedilmemiş sodyum küme tuzları içerir
Kereviz suyunun keşfedilmemiş sodyum küme tuzları bir antiseptik olarak işlev görür. Virüsler ve bakterilerle (kronik hastalıklardan sorumlu sorunlu kişiler) temas ettiklerinde tuzlar patojenlerin hücre zarlarını parçalamaya ve sonunda onları tahrip etmeye başlar.

5. Toksinleri karaciğerden temizler ve toksinleri etkisiz hale getirir
Kereviz suyunun sodyum salkım tuzları, nörotoksinlere, dermatoksinlere ve diğer viral atıklara yapışır ve bunları karaciğerden çeker.

6. Strep bakterilerini yok etmeye yardımcı olur
Strep; sivilce, İYE, SIBO, mantar enfeksiyonları ve daha fazlası gibi birçok durumdan sorumludur. Kereviz suyu strepi yok etmeye yardımcı olur.

7. Zona virüslerini öldürür
Karaciğerin kişiselleştirilmiş bağışıklık sisteminin beyaz kan hücreleri, hücre zarı kaplamalarına kümelenme tuzlarını ekleyerek virüslere toksik hale getirir.

8. Zehirli karaciğer ısısını düşürür
Kereviz suyu karaciğer ısısını düşürürken halsiz bir karaciğeri temizler.

9. SIBO ve şişkinliğe karşı güçlü silah
Kereviz suyu güçlü bir mide asidi takviyesidir, böylece mide suları strepi öldürebilir. Ayrıca mide ve ince bağırsak sistemindeki çürüyen protein ve rutubetli yağları parçalayarak şişkinliğin giderilmesine yardımcı olur.

10. Hidroklorik asit ve karaciğer safra üretimini onarır
Kereviz suyu hidroklorik asit ve safra üretimini güçlendirir ve karaciğeri kuvvetlendirir, bu da daha iyi safra üretimine izin verir.